Aktualności » Promocje & Wydarzenia
Drodzy Goście,
niezmiernie miło nam poinformować, że znajdziecie naszą Restaurację „Pasję” Hotel Spałka w Żółtym Przewodniku Gault&Millau.
Otrzymaliśmy niesamowite wyróżnienie jako jedna z dwóch restauracji na Opolszczyźnie. Znaleźliśmy się w Przewodniku Gault&Millau zawierającym najlepsze restauracje w Polsce oraz uzyskaliśmy 12 punkt
ów tym samym uzyskując 1 czapkę. Jest to Nasz wspólny, ogromny sukces, którym chcielibyśmy się z Państwem podzielić. Zapraszamy do przeglądania przewodnika, znaleźć nas można na stronie 365.
HOTEL SPAŁKA, RESTAURACJA „PASJA” ZAPRASZA!
:)
https://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,wielkie-swieto-gastronomii-we-wroclawiu-najlepsi-szefowie-kuchni-na-gali-gault-millau-zdjecia,wia5-3273-37471.html
Serdecznie dziękujemy i zapraszamy do naszego hotelu!
POSZUKUJEMY
KELNERA
- Mile widziane doświadczenie, ale nasz zespół pracowników
z zaangażowaniem podejmie się wyszkolenia od podstaw osoby chętnej do pracy
i otwartej na nowe doświadczenia!
- Warunki zatrudnienia do uzgodnienia
Osoby zainteresowane prosimy o składanie CV ze zdjęciem oraz listu motywacyjnego poprzez e-mail [email protected] lub dostarczenie osobiście do recepcji hotelowej.
Uprzejmie informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Gorąco zachęcamy do skorzystania z wiosennej oferty :)
Rezerwacji można dokonać pod numerem telefonu: 77 412 20 00.
pragniemy poinformować, że otrzymaliśmy Dyplom od Ministra Gospodarki z okazji 25-lecia polskiej transformacji, w uznaniu za aktywne propagowanie idei i ducha przedsiębiorczości oraz zaangażowanie i wkład w rozwój polskiej gospodarki.
Serdecznie dziękujemy!
Pragniemy poinformować iż Hotel Spałka**** dnia 14.02.2015 otrzymał nagrodę Starosty Kluczborskiego "Plaster Miodu".
Dziękujemy za to wyróżnienie!
30 sierpnia 2014 od godz. 14.00 W Zamku w Mosznej uczestniczyliśmy w zakończeniu wakacji.
Zdjęcia z imprezy znajdują się na naszym facebook'u.
Promocje & Wydarzenia
VI Opolskiego Festiwalu Smaków i rozstrzygnięcie konkursu kulinarnego „Opolskie Smaki – rozSmakuj Opole 2014".
Dzięki Państwa głosom zajęliśmy 1. miejsce, za co serdecznie dziękujemy!
GŁOSOWANIE ZAKOŃCZONE!
ZAJĘLIŚMY 1. MIEJSCE!
DZIĘKUJEMY ZA GŁOSY!
Szanowni Państwo, braliśmy udział w plebiscycie Opolskie smaki 2014! Serdecznie dziękujemy za głosy! >>nto<<
Na zdjęciu, biorąca udział w konkursie:
Grillowana pierś
z kurczaka z kostką podana na sosie z szyjek rakowych
w towarzystwie szparagów z grzankami i masłem
z awokado.
Zapraszamy wszystkich posiadających uprawnienia, czekają na Państwa zniżki na usługi hotelowe i SPA.
Zapraszamy do galerii w osobnym dziale Aktualności.
Dziękujemy za wyróżnienie.